Цветен Концерт на възглавници

12.04.2020

12 април 2020 (неделя)
11:00 и 17:00
Чешки център
ул. “Раковски” №100, гр. София

forest-replacement

Цветница – най-шареният и ароматен пролетен празник ще бъде почетен със специалното гостуване на брилянтно трио музиканти от Лондон, Париж и София. В Цветен Концерт на възглавници очаквайте виртуозния цигулар Емил Чакалов, който е солирал с Лондонския Концертен Ансамбъл, както и със Софийската, Варненската и Плевенската филхармонии. От Париж пък пристига пламенния виолончелист Стефан Хаджиев – един от най-прочутите камерни музиканти в Европа, който често изненадва публиката с нестандартните си интерпретации във всички стилове от барока до съвременни създатели на музика като Бьорк и дори Radiohead. Зад рояла ще застане единствената дама на сцената – Артистичният директор на Концерти на възглавници, пианистката Венета Нейнска. Също и нашата любима водеща, Венета е възпитаник на две от най-реномираните консерватории в света – Южнокалифорнийския университет в Лос Анжелис и Училището за музика и театър „Гилдхол“ в Лондон.


Всички именици са добре дошли да отпразуват своя специален ден с вълшебна цветна програма от най-обичаните мелодици в класическата музика – австрийският Крал на песента Франц Шуберт и руският магьосник Сергей Рахманинов. Подгответе най-красивите си тоалети и очарователни усмивки, за да създадем заедно един изящен, искрящ и незабравим празник! Най-възпитаният възрастен ще получи изключително оспорвания Медал за най-послушен родител, вълшебно подсладен от цяла кутия с прочутите браунита на Vanilla Kitchen, a всички млади меломани са добре дошли един час преди всеки концерт за музикалното ателие на Мюзик плей, в което този път ще бъде представена царицата на музикалните инструменти – цигулката.


Повече→
Корпоративни концерти

2019/2020

corporate-concertst


КАКВО СА КОНЦЕРТИ НА ВЪЗГЛАВНИЦИ?


→ Първите и най-популярни семейни концерти с класическа музика в България.
→ Десетгодишната им история е срещнала над 30 000 малки и големи почитатели с великото музикално изкуство.
→ Посетителите са родители с деца от 0 до 10 години.
→ Наградени с “Проект на годината” от предаването Алегро Виваче и Българското Национално радио и “Златно перо” от Класик ФМ Радио.
→ Незабравимо преживяване за малки и големи, подходящо за всички празници, събития и поводи (1 юни, Коледа, фирмени празници, рождени дни, годишнини и други)


Повече →