Празнични Концерти на възглавници

09.12.2012

16 декември 2012 (неделя)
23 декември 2012 (неделя) и 30 декември 2012 (неделя)

harp-flute-piano-pillow-concerts


Соковете Prisun черпят деца и родители с усмивки и класическа музика три последователни недели през декември

prisun-bulgaria-mall-pillow-concert
Три неделни Празнични „Концерти на възглавници” ще съберат усмивки на посетителите на новооткрития Bulgaria Mall в София. Концертите са специален коледен подарък от соковете Prisun за родителите и техните деца.

16.12.2012, 11:00 часа
Венета Нейнска (пиано), Яна Михайлова (флейта) и Весела Тричкова (арфа)

Над 150 меки възглавници, специални листове за рисуване и цветни моливи ще направят интересно и приятно слушането на арфа, флейта и пиано на 16 декември, маримба, тъпан и барабани на 23 декември и два рояла на 30 декември. Настанени удобно на възглавници, децата могат да рисуват, могат да танцуват, могат дори да се докоснат до музикалните инструменти.


marimba-drums-pillow-concerts

23.12.2012, 11:00
Мартин Хафизи, Георги Ценов и Радо Казасов

По време на събитията всички присъстващи семейства ще могат да се включат и в инициативата на соковете Prisun за събирането на най-голямата усмивка на света. Фотографи ще заснемат желаещите да се включат в кампанията „Подари усмивка на България”, а техните усмивки ще бъдат показани на видеоекраните на мола.

Подкрепата за „Концерти на възглавници” е част от новата философия на соковете Prisun да подаряват усмивки и настроение на приятелите си.

Музикалната програма е разнообразна и ще включва произведения на Моцарт, Доницети, Бизе, Вивалди, Бах, Брамс, Дебюси, Дворжак, Рахманинов, Петко Стайнов и Добри Палиев.


piano-duo-pillow-concerts

30.12.2012, 11:00
Клавирно дуо “Йорданова – Кюркчиев”

Почитателите на класическата музика ще могат да се насладят напълно безплатно на Празничните „Концерти на възглавници”, началният час на всеки концерт е 11:00 часа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>