Концерт на възглавници с Алиса

13.12.2015

13 декември 2015 (неделя)
11:00 и 17:00
Централен военен клуб, зала №1
София

site-cover-Alisa-bg


БИЛЕТИ ТУК→

Да вярваш в невъзможното, е задължително изискване за следващия Концерт на възглавници, защото тогава ни очаква среща с момичето с най-голямо въображение в цялата вселена – Алиса. Говорещите зайци, мишки и птици са нещо съвсем обичайно в нейния фантастичен свят и нищо чудно някой от тях да се появи и на нашия концерт. В музикалната програма сме включили музиката на американския композитор Едгар Стилмън Кели, който е имал не по-малко развита фантазия от Алиса, и затова е решил да разкаже нейната история в ноти.
Конкурсът за най-оригинален костюм продължава с пълна сила – този път гостите ни са поканени да дойдат, облечени като любимия си герой сред приятелите на Алиса, а защо не и като самата нея!

БИЛЕТИ

Възрастен – 20 лв.
Дете – 5 лв.
Максимална цена за семейство – 35 лв.

БИЛЕТИ ТУК→


Снимки от концерта


Изпълнителите:

Венета Нейнска, пиано
Венета Нейнска получава бакалавърската си степен в класа на световноизвестния пианист Джон Пери в Южнокалифорнийския университет. В последствие учи с Джоун Хавил в Лондон и в Училището за музика и театър „Гилдхол“. Участва в майсторските класове на Имоджен Купър, Алексей Наседкин, Джером Лоуентал и Доминик Мерле. Тя печели редица конкурси за пианисти в света. Сред наградите й са: Първа награда на Седмия конкурс за пианисти в Ларнака, Кипър; Втора награда на конкурса “Кристофър Дюк” в Уотфорд, Великобритания; Първа награда на конкурса “Бетовен Храдец” в Чехия; Трета награда на конкурса “Александър Тансман” в Лодз, Полша. В момента Венета Нейнска е артистичен директор и вдъхновител на всички проекти на Модо България.
veneta-neynska-alice-pillow

С участието на:
Екатерина Стоянова – Алиса
Милен Ангелов – Разказвач, Котаракът, Лудия Шапкар, Царят
Ванина Кондова – Разказвач, Гъсеницата, Мартнеския Заек, Царицата


Музикална програма

Едгар Стилмън Кели
Сюита за пиано “Алиса в Страната на чудесата”

I. Въведение
II. Белият заек закъснява
III. Чеширският котарак
IV. Свободното надбягване
V. Гората на забравата
VI. Банкетът на Червената кралица


Програма, 13 декември 2015

10:00 Музикална Работилница на възглавници
11:00 Концерт на възглавници – Билети тук

16:00 Музикална Работилница на възглавници
17:00 Концерт на възглавници – Билети тук