Брас Концерт на възглавници в планината

1.09.2019

1 септември 2019 (неделя)
11:00
Детски екостационар “Бели брези”
гр. София, Планината Витоша

forest-replacement

В традиция се превърна ежегодният празник на музиката, когато Концерти на възглавници посрещат своите почитатели в Детски екостационар „Бели Брези“ в планината Витоша. За пета поредна година очарованието на природата, спокойствието и чистият въздух са неотделими елементи от лятното музикално пътешествие. Този път ще имате удоволствието да се насладите на безспорните любимци, доказали се през годините – Брас квинтетът. Те в момента подготвят своята програма, която включва не само някои от най-популярните и танцувални произведения, но и много нови изненади. Както винаги, техен лидер ще бъде добре познатия на публиката тромпетист – Ян Дунев.


Почитателите на музикалните ритми сред горската шир са поканени един час преди концерта, за да участват в Работилница на възглавници. Участието в нея е безплатно. В нея младите меломани ще могат да развихрят въображението си и да рисуват върху възглавници на природна тематика. Всички материали ще бъдат осигурени от организаторите, а декорираните възглавници стават собственост на техните горди автори като скъп спомен от концерта.
На обширната поляна пред сцената ще могат да бъдат открити вкусни, здравословни и интригуващи изненади, предложени от приятели на Концерти на възглавници.
На забравяйте вашето одеалце за пикник – то безспорно е най-подходящият аксесоар за концерта, тъй като е възможно количеството възглавници на поляната да не бъде достатъчно за всички музикални ентусиасти.

Детски екостационар “Бели брези” се намира по пътя от кв. “Бояна” към местността “Златни мостове” на 1км след разклона за Копитото.


БИЛЕТИ

Vip семеен билет с подарък брандирана възглавница: 45.00 лв.
Семеен билет (двама родители от едно семейство с техните до 5 деца) – 35.00 лв.
Един възрастен и две деца – 30.00лв.
Един възрастен и едно дете – 25.00лв.

БИЛЕТИ ТУК→


Изпълнителите:

Брас Квинтет