About Pillow workshop

pillows-workshoppillows-concerts-workshop

Ние сме от хората, които мислят, че е по-добре да си играеш с пръчка и тиган, а не с пластмасов барабан. Смятаме, че е по-приятно да си изработиш сам карнавалната шапка, отколкото да си я купиш.
Вярваме, че тези моменти на сполотеност – вкъщи, на пода, с боя и лист хартия – остават в съзнанието на децата за цял живот. Ето защо решихме да създадем “Работилница на възглавници” – проект, който олицетворява всичко това. За него ще са Ви нужни предимно подръчни материали, малко време и много желание.
Вдъхновителите ни са творчески екип Онче Бонче, които ни предлагат различни идеи за домашна работилница.
Ако искате да ни посетите на живо, можете да дойдете един час преди всеки концерт от програмата Концерт на възглавници за обой и пиано когато ще можете да изработите духови инструменти от подръчни материали с помощта на екипа на Онче Бонче.On-line Работилница на възглавници

В on-line Работилница на възглавници, Творчески екип Онче Бонче ви дава идеи как да си направите креативни играчки, аксесоари и др. с подръчни материали и в домашни условия. Тази седмица on-line Работилницата ни учи как да си връзваме обувките. Очаквайте нова творческа идея в четвъртък, 21 ноември.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>