Огнен Концерт на възглавници

30.11.2014


30 ноември 2014 (неделя)
11:00 и 17:00
Съюз на архитектите в България
гр. София, ул. Кракра, 11

fiery-pillow-concert


БИЛЕТИ ТУК→

След фантастичното представяне на брас квинтета с испанска музика, нашето музикално приключение в родината на Исак Албениз и Пабло де Сарасате продължава с втурване в огнените ритми на испанските танци. Цигуларят Ивайло Данаилов, челистът Виктор Трайков и пианистката Нона Кринчева ще накарат малките крачета да се раздвижат във вдъхновяващите хабанера, запатеадо, малагуеня, танго и много други.

Триото се изявява на различни камерни сцени от три години и вече са лауреати на няколко музикални конкурса. Иво Данаилов ни е познат и като водач на Street квартет, които дебютираха на възглавническата ни лятна сцена преди няколко месеца. След изящните испански ветрила, изработени в Работилница на възглавници на последния ни концерт, сме в очакване на други оригинални идеи от творчески екип “Онче бонче”.Снимки от концерта


БИЛЕТИ

Онлайн:
Семеен билет – 30 лв.

На място:
Възрастен – 20 лв.
Дете – 5 лв.
Максимална цена за семейство – 35 лв.


Изпълнителите:

Ивайло Данаилов, цигулка
Виктор Трайков, виолончело
Нона Кринчева, пиано

Клавирното трио е сформирано през 2012 година и оттогава има концертни изяви из цяла България. Всеки от членовете му има богат опит както като солист-изпълнител, така и като участник в различни камерни формации. Лауреати са на конкурсите по камерна музика “Музиката и земята” – София, 2014г. – II награда и „Международен конкурс по камерна музика” – Пловдив, 2014г. – III награда и Специална награда за изпълнение на Шостакович.


БИЛЕТИ ТУК→

​Музикална програма

Мануел де Файя – из “Испанска сюита”:
El pano moruno
Cancion
Polo
Jota
Пабло де Сарасате
Хабанера
Плайера
Запатеадо
Исак Албениз
Танго
Малагуеня
Енрике Гранадос – Анадалуза
Мануел де Файя – Испански танцПрограма, 30 ноември 2014

10:00 Работилница на възглавници – Безплатна
11:00 Концерт на възглавници – Билети тук
12:00 Музикален урок на възглавници – Безплатен

16:00 Работилница на възглавници – Безплатна
17:00 Концерт на възглавници – Билети тук
18:00 Музикален урок на възглавници – Безплатен


pillows-concerts-workshop

На 30 ноември, в рамките на програмата на Огнен Концерт на възглавници, ще се проведе Работилница, по време на която малките почитатели на класическата музика ще изработят креативни играчки от подръчни материали, с помощта на Творчески екип Онче Бонче. Участието в Работилницата е безплатно.


pillows-concerts-music-lesson

Всички малки и големи любопитковци ще успеят да научат повече за класическата музика по време на Музикалния урок на възглавници, който ще се проведе непосредствено след всеки от двата концерта от програмата.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>