GDPR Declaration

Декларация за защита на личните данни

Защитата на личните Ви данни ни е важна. Затова обработваме Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно GDPR, Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД) и Закона за електронната търговия (ЗЕТ). В тази декларация ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни на нашия уебсайт.

Какво се случва с данните Ви, след като се свържете се нас?

Когато ни изпращате имейл на посочения в сайта адрес, ние съхраняваме данните Ви за период не по-дълъг от необходимия за обработка на искането Ви, както и за да отговорим на Ваши последващи въпроси. Няма да споделяме тази информация с трети лица без Вашето изрично съгласие!

Съхраняване на Вашите данни

При незавършена поръчка, данните, въведени по нея данни, не се за пазват. При завършена поръчка и изпълнен от наша страна договор на основание чл. 6, ал. 1, букви (а) и (б) от GDPR съхраняваме всички данни по правоотношението до изтичане на предвидения в чл. 12 от Закона за счетоводството (ЗСч) срок.

Обръщаме внимание, че с цел облекчаване на процеса по поръчка и покупка, както и последващото изпълнение на договора с Вас, съхраняваме Вашите имена, адрес (ако доставката на продукта е до конкретен адрес) или съответния офис на куриерската фирма, Вашия телефон и имейл адрес. Ние не съхраняваме номера на дебитни или кредитни карти. Ние не предоставяме Вашите лични данни на трети лица, с изключение на – куриерската фирма, с която Ви доставяме покупката. Работим с Еконт и Спийди.

При подготовката на товарителницата за доставката на продукта, който сте закупили от нас ние предоставяме на куриерската фирма Вашето име, адрес (ако доставката на продукта е до конкретен адрес) или съответния офис на куриерската фирма, както и Вашия телефон. – счетоводната фирма, с която работим – Бизнес акаунтмънт ООД. На счетоводната фирма предоставяме фактура за всяка извършена онлайн продажба, като фактурата съдържа Вашето име и адрес или офис, до който е доставен продукта.

Бисквитки

Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето крайно устройство. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Някои „бисквитки“ остават съхранени на устройството Ви, докато не ги изтриете. Те ни позволяват да разпознаем Вашия браузър при следващото ви посещение в нашия сайт.

Използваме „бисквитките“ на основание чл. 4а от Закона за електронната търговия (ЗЕТ) и член 6, ал. 1, буква (е) GDPR.

Ако не сте съгласни с това, можете да откажете съхраняването, като настроите браузъра си така, че да Ви информира, когато някой сайт иска да запамети на устройството Ви „бисквитки“, а Вие съответно да ги приемате или не.

Имайте предвид, че деактивирането на „бисквитките“ във Вашия браузър може да ограничи функционалността на нашия сайт за Вас.

Вашите права

Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработката, преносимост на данни, оттегляне на съгласието и възражение.

Ако смятате, че нашето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е Комисията за защита на лични данни.

Свържете се с нас по един от следните начини:

Модо България ЕООД

ул. “Шандор Петьофи” 55

София

Телефон
+359 89 8788418

Email
info@pillows.bg