Подари Концерт на приятел

Покана-ваучер за едно страхотно преживяване


ChristmasGift


Най-хубавият подарък за приятелско семейство с малки деца


С повод или не, можете да зарадвате приятели с едно приятно, забавно и образователно преживяване като Концерт на възглавници. Поканата-ваучер е валидна три месеца след закупуването и и важи за семейство с двама родители и до пет деца.

Цена: 30.00лв. + доставка (стандартна цена 35.00лв.)Какво са Концерти на възглавници?
Това са камерни концерти с класическа музика за семейства с бебета и малки деца, които са тематично посветени на различни музикални инструменти, стилове и композитори. За нас свирят млади, утвърдени музиканти, предимно работещи в чужбина. Нашата публика е разположена на възглавници, като по този начин децата и цялото семейство се чувстват свободно и комфортно. Основната ни цел е да представяме класическата музика по нестандартен и атрактивен начин и да възпитаваме траен вкус към нея у малките деца.


* Концерт на възглавници се провежда всеки месец поне по веднъж в София. Информация за събитията ще намерите на www.pillows.bg и на страницата ни във Facebook.


За повече информация и поръчки, пишете на d.brankova@modo.bg или позвънете на 0894760154. Поканата може да се вземе в работни дни от Музикалната къща на Модо на ул. Шандор Петьофи 55, София между 10 и 18 часа или да Ви бъде доставена чрез куриер.