Партньори и приятели

Детски Дневник
“Детски Дневник” е специализираният подсайт на “Дневник”, предназначен за родители. В него можете да намерите много и интересна информация за „Концерти на възглавници“. Като ексклузивен медиен партньор на концертите за малки и големи, “Детски Дневник” ще отразява инициативите на Модо България и през сезон 2013/2014. Четете и коментирайте на www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/.


Калинел ЕООД
150 удобни възглавници за най-пълноценно слушане на класическа музика ни предостави троянската фирма „Калинел”. Освен нашите възглавници те изработват и възглавници за спане, завивки, калъфи за матраци и матрак-протектори. Подробности може да откриете на www.kalinel.com.


Babe Laboratorios
Babe Laboratorios е основанa през 1994 г във Валенсия, Испания, с международно присъствие в над 40 държави. Нейната мисия е разработване на опростена и ясна концепция на дермокозметични продукти, която да води до решение на основните кожни проблеми. Научноизследователският отдел и отделът за качество работят по стриктните регулации на фармацевтичната индустрия, надхвърляйки изискванията на козметичната индустрия.
Продуктите на BABÉ са отлично допълнение към дерматологичните терапии и се препоръчват от лекари и фармацевти, които ценят и вярват в нашите дерматологично тествани и хипоалергенни формули.
BABE цени физиологичния баланс и рН на кожата, допринасяйки за личното й здраве и добро състояние.
Повече информация може да откриете на www.facebook.com/babebulgaria/.


iPrint – дигитален и офсетов печат
Специалните ни музикални листове за рисуване по време на концертите са изработени в дигиталната печатница на iPrint. На тях разчитаме и за програмите, които всеки родител получава преди “Kонцерт на възглавници”. Ако искате да направите нестандартен подарък на своето семейство или да подарите красиво отпечатана фотокнига – препоръчваме Ви да посетите техния сайт– www.funbook.eu.


Harmonica
Harmonica е връзката на съвременния градски човек в България с истинската храна. Тази храна, която ни поддържа в добро здраве и ни доставя удоволствие с вкуса си. Която е създадена с внимание и отговорност към всички. Harmonica е врата към по-добро бъдеще. www.harmonica.bg.


Theia’s Tahini
Ние сме Татяна и Теодор, накратко Тити и Тедо. Обичаме много тахан и затова решихме да го споделим със света. Така вече две и малко години. При нас ще намерите КЛАСИКИТЕ в жанра сусамов, фъстъчен и лешников, както и модерните в групата кокосов, бадемов и от кашу. Приготвили сме и съблазнителни шоколадово-таханени бонбони и кремове. Всичко натурално. И безкомпрoмисно вкусно. Повече информация: www.theiatahini.com.


Amber Mattress
AMBER e български start-up, който създаде уникална по рода си система за сън. Защо се съсредоточихме именно върху съня ли? Много просто – около нас всеки говореше за това как трябва да тренираме, да се храним правилно, но по никакъв начин не се комуникираше как да се наспиваме по-добре и колко важен е сънят за здравето. Една от основните причини за недоспиване, отпадналост и умора след стреса е неудобният матрак. Така се роди и AMBER – най-удобният матрак, който се грижи за хората, които спят върху него.
Една от тайните състваки е кехлибарът – природен материал, който се добива от иглолистни дървета и е наричан още “дар от слънцето”. Успяхме да запечатаме това слънце вътре в матрака и сътворихме истинска магия. Способностите на кехлибара отнемат стреса и напрежението от тялото, имат успокояващ ефект, намаляват болките във врата, гърба, ставите и мускулите. Повече за AMBER можете да прочетете тук:
www.ambermattress.com.


Peika.bg
Сайтът за (не)обикновените пътешественици предлага информация за пътувания и събития, представя интересни кътчета из страната и по света, разказва истории и легенди. Тук е мястото в интернет, на което всеки може да зададе своя конкретен туристически въпрос и да получи бърз и надежден отговор. Чрез авторските си интервюта Peika.bg освен това запознава своите читатели с интересни пътешественици, уникални идеи от туристическия бизнес… и с гледните точки за това как пътуванията могат да преобразяват животи и да сбъдват мечти. Повече може да видите тук: – http://www.peika.bg/.