Партньори и приятели

Фондация “Америка за България”
„За нас от фондация “Америка за България” е важно всяко дете от ранна възраст да получи достъп до качествено изкуство, да се запознае с класическата музика, джаза, балета, операта. Това ранно запознанство прераства в приятелство за цял живот. От всички нас – родители, учители, възпитатели, от обществото като цяло зависи да поощряваме децата в тяхното любопитство, да ги насочваме към красивото и стойностното. Те сами ще направят своя избор, когато порастнат, но ще са стъпили на здрава основа. Благодарим на Венета Нейнска и нейния екип за упоритостта, с която се бори за тази кауза. Благодарим и на всички вас, приятели на „Концерти на възглавници”, че ви е важно да идвате!
Фондация „Америка за България“

Подкрепата за “Концерти на възглавници“ е осигурена от Фондация „Америка за България“. Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на Модо България и не отразяват непременно вижданията на Фондация „Америка за България“ или нейните партньори.


Детски Дневник
“Детски Дневник” е специализираният подсайт на “Дневник”, предназначен за родители. В него можете да намерите много и интересна информация за „Концерти на възглавници“. Като ексклузивен медиен партньор на концертите за малки и големи, “Детски Дневник” ще отразява инициативите на Модо България и през сезон 2013/2014. Четете и коментирайте на www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/.


Калинел ЕООД
150 удобни възглавници за най-пълноценно слушане на класическа музика ни предостави троянската фирма „Калинел”. Освен нашите възглавници те изработват и възглавници за спане, завивки, калъфи за матраци и матрак-протектори. Подробности може да откриете на www.kalinel.com.


iPrint – дигитален и офсетов печат
Специалните ни музикални листове за рисуване по време на концертите са изработени в дигиталната печатница на iPrint. На тях разчитаме и за програмите, които всеки родител получава преди “Kонцерт на възглавници”. Ако искате да направите нестандартен подарък на своето семейство или да подарите красиво отпечатана фотокнига – препоръчваме Ви да посетите техния сайт– www.funbook.eu.


Детска градина Тути
Английска детска градина Тути предлага грижа и професионално обучение на английски и български език за деца от 2 до 7 годишна възраст. Следва утвърдена английска система и същевременно покрива Българските образователни изисквания. Основните им усилия са насочени към осигуряване на възможност децата да растат и да се обучават чрез подходящи игри, образователни програми и разнообразни художествено-артистични занимания. Можете да се посетите техният сайт за повече информация – www.tuti-bg.com


Party House
Красивите костюми, които преобразяват нашите музиканти в принцове, принцеси и красиви благородници са на Party House – компания за организиране на събития и карнавални костюми. В тяхната къща може да откриете и оригинални венециански костюми, изработени специално за международния фестивал във Венеция.


Harmonica
Harmonica е връзката на съвременния градски човек в България с истинската храна. Тази храна, която ни поддържа в добро здраве и ни доставя удоволствие с вкуса си. Която е създадена с внимание и отговорност към всички. Harmonica е врата към по-добро бъдеще. www.harmonica.bg.


Thinx Store
Thinx Store е магазин за образователни детски играчки развиващи моторика, цветоусещане, пространствено мислене и много други умения. На www.thinxstore.com или в магазина на бул. Ген. Тотлебен, 43 можете да намерите играчки с разнообразна тематика – скорост и колела, наука и експерименти, изкуства и занаяти, и нашата любима- звуци и музика. Thinx Store са партньор на „Концерти на възглавници“ в рамките на програмата „Серенада на възглавници“. Каним ви да посетите техния щанд на 27 октомври от 9:30 до 18:30ч в Съюза на архитектие, ул. Кракра 11 в София.


Bebok.eu
Bebok.eu e нов информационен сайт за родители. Още от датата на своето раждане на 1 юни 2009-а бебешкият портал е посветен изцяло на грижите за бебето и детето, предоставя информация и полезни съвети за бъдещи и настоящи родители.
Статиите са разделени в категории, които обхващат различните етапи в развитието на детето още от бременността. Специално внимание е отделено и на семейните взaимоотношения, грижите за тялото на майките и прекарването на свободното време. Към статиите е предвидена възможност за въпроси и коментари от потребителите. Сайтът разполага и с голяма Фейсбук група фенове, надхвърлящи вече цифрата 86 000.
Това е отлично място за обсъждане на важни родителски теми и дискусии от всякакъв характер. Практика на нашия екип е да организира постоянно конкурси, в които ежемесечно раздаваме хубави награди на най-запалените си посетители. За да научите повече за бременността, майчинството, семейството, а и за да участвате в интересни събития и конкурси – намерете ни и вие на www.bebok.eu.


Kidamom.com
Kidamom.com е видео платформа с анимационни и образователни филми за деца от 2 до 12 години, в която родителите имат възможност да направят профил на всяко от децата си според неговата възраст и да определят какво ще гледа то и колко време. Платформата е достъпна на всички видове дигитални устройства. Повече за нея вижте тук: – www.kidamom.com.Peika.bg
Сайтът за (не)обикновените пътешественици предлага информация за пътувания и събития, представя интересни кътчета из страната и по света, разказва истории и легенди. Тук е мястото в интернет, на което всеки може да зададе своя конкретен туристически въпрос и да получи бърз и надежден отговор. Чрез авторските си интервюта Peika.bg освен това запознава своите читатели с интересни пътешественици, уникални идеи от туристическия бизнес… и с гледните точки за това как пътуванията могат да преобразяват животи и да сбъдват мечти. Повече може да видите тук: – http://www.peika.bg/.