Концерти на възглавници, Сезон 2016/2017

2016/2017

2016/2017
11:00
Книжарница “Хеликон”
бул. Цар Освободител №4

oscar-duo

През сезон 2016/2017 предстоят шест вълшебни концерта с разнообразни музикални програми и участието на изключителни български музиканти, както и на редица чуждестранни гости. За първи път в Концерти на възглавници ще гостува един от най-известните камерни състави във Великобритания – The 12 Ensemble.
Предстоящите музикалните пътешествия на възглавници ще се проведат в уютната и комфортна книжарница “Хеликон” на бул. “Цар Освободител” №4.

Важни промени бележат началото на седмия сезон на Концерти на възглавници в гр. София. От октомври 2016г. вече няма да се предлагат билети за отделни концерти, а всички събития ще бъдат обединени в нашата клубна програма. Клубната програма става единственият начин да присъствате на Концерти на възглавници със семейството си. Както и досега, тя носи редица интригуващи подаръци и преимущества като допълнителни концерти извън редовната програма и специални изненади от нашите партньори и приятели.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ →Програмата:

30 октомври 2016 / Мелодичен Концерт на възглавници
Стефан Хаджиев, виолончело
Венета Нейнска, пиано

4 декември 2016 / Клавирен Концерт на възглавници
Оскар Дуо:
Мартина Йоткаускайте, пиано (Латвия)
Тома Бенар, пиано (Франция)

8 януари 2017 / Лиричен Концерт на възглавници
Квартет “Консоне” (Великобритания)

Възможна дата за допълнителен концерт: 12 февруари 2017

12 март 2017 / Струнен Концерт на възглавници
The 12 Ensemble (Великобритания)

23 април 2017 / Пролетен Концерт на възглавници
Сапаев квартет

14 май 2017 / Концерт на възглавници без име – изпратете ни Вашите предложения за тема!
Брас квинтет

*Модо България си запазва правото за промени в датите, мястото и програмата на концертите.*


​Клубна програма

Всички клубни пакети включват карта за шест концерта, предварителна програма за сезона и ваучер за 15% отстъпка в Модо магазин.

Нашите любезни домакини от книжарници “Хеликон” се включват в клубната ни програма с луксозен подарък към всички членове на Клубната ни програма – най-новото издание с илюстрации на Ясен Гюзелев -”Приключенията на Дон Кихот”.

Клубната програма напълно замества предлаганите досега билети за отделни концерти и има две разновидности – “Фамилия” за цялото семейство и “Мини” за един родител и едно дете.


СТАНЕТЕ ЧЛЕН →