Връзвам си обувките

14.11.2013

1-pillows-workshop-laces
Необходими материали:

  • Лепило
  • Ножица
  • Цветни материали за оцветяване
  • Хартия
  • Картон
  • Чифт връзки за обувки

2-pillows-workshop-laces

Върху твърдия картон се рисуват обувчиците -започва се с елипса за основна форма и се добавят постепенно детайлите-език, капси и др. Рисувайте съвсем свободно, всичко е условно, но ако предпочитате, можете да принтирате темплейт.
С молив, или друг остър предмет по избор, се пробиват дупки върху отбелязаните места за връзки.


Изтеглете темплейт на обувки


3-pillows-workshop-laces

Добра идея е, изработвайки това пособие, да се използва за модел реален чифт обувки,чийто притежател ще се учи да си връзва връзките. Така отитът от тренировките може да се пренесе по-лесно. Постарайте се при оцветяването да използвате съответстващи цветове. Ако изборът е труден, може да се комбинират цветове от два чифта в един.
Детайли, като бели гуми отпред, а също и други светли части, най-лесно се правят върху кафявия цвят на картона чрез залепяне на бяла хартия.
4-pillows-workshop-laces


Не трябва да се забравя, че все пак най-голямото удоволствие е работата в екип, заедно да изработите нещо забавно, а и полезно!
5-pillows-workshop-laces


Преди да започнат усилени тренировки трябва да се нанижат връзките като се прокарат през пробитите дупчици. Има много начини за низане. Пробвайте кой ви изглежда най-добре визуално.
А относно начините на връзване-и те са много. Оказва се, че не е толкова просто да се вържеш лесно и то без да си направил възел. Бъдете иновативни!

Екип ОНЧЕ БОНЧЕ вярва, че тази публикация е изключително полезна и образователна! Все пак никой не се е измъкнал да се научи…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>